Фуршет в офісі вдень На день народження чи урочистість – 400-500 грамів на гостя Фуршет на діловому вечірньому заході – 500-700 грамів на 1 гостя Фуршет на урочистий великий захід, присвячений великій події – 700-900 грамів на гостя Фуршет на зустріч гостей 100-200 грамів на гостя
Розрахувати кількість їжі для фуршету нескладно – зазвичай замовляють із розрахунку 1000-1200 грамів їжі на 1 особу. Напої, особливо у спеку, краще взяти із запасом — по 1 літру безалкогольного та 0,7 літра алкогольного напою, а також по 1 літру звичайної води на кожного гостя.
Якщо тривалість фуршету не більше 2 годин, то 400 грам на людину буде цілком достатньо, від 2 до 4 годин – вже до 600 грам, ну а якщо 6 і більше годин – це близько 1200 грамів закусок на людину. Ось і вся арифметика!
Розрахунок кількості їжі на банкеті
- Холодні закуски – 150-200 гр. на людину (сири, овочева та м'ясна нарізка, риба, гриби);
- Салати – 200-250 грн. …
- Гарячі закуски – 100-150 гр. …
- Гарячі страви з м'яса та риби – 200-250 гр. …
- Гарнір до гарячого – 100-150 грн. …
- Фруктова тарілка – 100-150 гр. …
- Торт – 100-150 гр.