Як розрахувати фуршет на весілля?

Фуршет в офісі вдень На день народження чи урочистість – 400-500 грамів на гостя Фуршет на діловому вечірньому заході – 500-700 грамів на 1 гостя Фуршет на урочистий великий захід, присвячений великій події – 700-900 грамів на гостя Фуршет на зустріч гостей 100-200 грамів на гостя

Розрахувати кількість їжі для фуршету нескладно – зазвичай замовляють із розрахунку 1000-1200 грамів їжі на 1 особу. Напої, особливо у спеку, краще взяти із запасом — по 1 літру безалкогольного та 0,7 літра алкогольного напою, а також по 1 літру звичайної води на кожного гостя.

Якщо тривалість фуршету не більше 2 годин, то 400 грам на людину буде цілком достатньо, від 2 до 4 годин – вже до 600 грам, ну а якщо 6 і більше годин – це близько 1200 грамів закусок на людину. Ось і вся арифметика!

Розрахунок кількості їжі на банкеті

  1. Холодні закуски – 150-200 гр. на людину (сири, овочева та м'ясна нарізка, риба, гриби);
  2. Салати – 200-250 грн. …
  3. Гарячі закуски – 100-150 гр. …
  4. Гарячі страви з м'яса та риби – 200-250 гр. …
  5. Гарнір до гарячого – 100-150 грн. …
  6. Фруктова тарілка – 100-150 гр. …
  7. Торт – 100-150 гр.