Розрахунок кількості їжі на банкеті
- Холодні закуски – 150-200 грн. на людини (сири, овочева та м'ясна нарізка, риба, гриби);
- Салати – 200-250 грн. …
- Гарячі закуски – 100-150 грн. …
- Гарячі страви з м'яса та риби – 200-250 гр. …
- Гарнір до гарячого – 100-150 грн. …
- Фруктова тарілка – 100-150 гр. …
- Торт – 100-150 гр.
Зразкове меню на весілля на 30 осіб
- Основне гаряче – 250 г на особу;
- Сирні та м'ясні тарілки, закуски – по 300 г;
- Овочеві салати – 250-300 г;
- Теплі закуски – 100-150 г;
- Гарніри – 200 г;
- Фрукти, морозиво – 200.;
- Шампанське – 0,75 л;
- Соки, морси – 2 літри;
Загальна кількість закусок на одного гостя рекомендується планувати в межах 350-400 грамів. З них на гарячі закуски припадає 100-120 г, на сирне асорті – 30-50 г, на овочеву нарізку – 50 г, на закусочні рулети, канапе та тарталетки – 150-200 г.