Як розрахувати продукти на форму?

Щоб розрахувати діаметр для двох круглих форм, необхідно розділити їх квадрати та на отриманий коефіцієнт помножити кількість інгредієнтів. Щоб розрахувати діаметр для прямокутних форм, потрібно розділити площі форм та на отриманий коефіцієнт помножити кількість інгредієнтів.

Розрахунок для круглих форм Ми отримали коефіцієнт, який необхідно помножити кількість кожного інгредієнта для формування нового рецепту тесту. Наприклад, замість 200 грам борошна взяти 260 і т. д. Якщо наявна форма менша за вказану в рецепті, то обсяг кожної складової необхідно розділити на отримане число.

Об'єм круглої форми дорівнює: Площа форми * Висоту форми. Припустимо висота цієї форми = 5 см. Тоді її обсяг дорівнюватиме = (3,14 * 9 2) * 5 = 1271 мл.

Як перерахувати інгредієнти для квадратної чи прямокутної форми

  1. Площа кола: πr2 де R – радіус. Наша форма діаметром 21 см. …
  2. Площа квадрата: виміряйте довжину однієї сторони форми І зведіть її в квадрат. …
  3. Якщо у вас прямокутна форма, Виміряйте довгу і коротку сторони і помножте їх між собою.