Як вибрати начинку для торта?

Фруктовий прошарок на ваш вибір: курага, чорнослив або полуниця.

  • Мус "Манго" Особливості: світлий бісквіт, топфіл манго.
  • Мус "Три шоколади" Особливості: шоколадний бісквіт, мус з трьома видами шоколаду.
  • Мус "Лісові ягоди" …
  • Мус "Полуниця з вершками" …
  • Мус "Соковита вишня"

Подібні

Начинки для тортів

  • Праліне Фірмовий шоколадний бісквіт з додаванням чорного шоколаду, прошарований шоколадно-молочним мусом у поєднанні з прошарком горіхового праліне та вафельної крихти.
  • Чорничний мус У цієї начинки ніжний та делікатний смак. …
  • Мокко (кавова) …
  • Йогуртова …
  • Зметанна …
  • Тірамісу …
  • Тірамісу полунична.
  • Сирна

Її асортимент включає наступні види начинок:

  • фруктові та фруктово-ягідні – для штруделів, шарів, круасанів;
  • макові – підходять для приготування рулетів, тортів, пиріжків та млинців;
  • термостабільні на водній основі – використовують у пирогах, капкейках, тортах;
  • мигдальні – додають у тістечка макарун, печива.