Фруктовий прошарок на ваш вибір: курага, чорнослив або полуниця.
- Мус "Манго" Особливості: світлий бісквіт, топфіл манго.
- Мус "Три шоколади" Особливості: шоколадний бісквіт, мус з трьома видами шоколаду.
- Мус "Лісові ягоди" …
- Мус "Полуниця з вершками" …
- Мус "Соковита вишня"
Подібні
Начинки для тортів
- Праліне Фірмовий шоколадний бісквіт з додаванням чорного шоколаду, прошарований шоколадно-молочним мусом у поєднанні з прошарком горіхового праліне та вафельної крихти.
- Чорничний мус У цієї начинки ніжний та делікатний смак. …
- Мокко (кавова) …
- Йогуртова …
- Зметанна …
- Тірамісу …
- Тірамісу полунична.
- Сирна
Її асортимент включає наступні види начинок:
- фруктові та фруктово-ягідні – для штруделів, шарів, круасанів;
- макові – підходять для приготування рулетів, тортів, пиріжків та млинців;
- термостабільні на водній основі – використовують у пирогах, капкейках, тортах;
- мигдальні – додають у тістечка макарун, печива.