Як використати готову мастику для торта?

Цукрову масу розкотіть у тонкий пласт і перенесіть на торт. Акуратно притискайте покриття долонями або кондитерським шпателем, намагаючись не залишати на поверхні вм'ятин. Щоб на торцях торта не було складок, розкачуйте мастику із великим запасом.

Як зробити мастику м'якою

  1. Найпростіший спосіб – покладіть мастику у мішечок, наповніть миску теплою водою і опустіть мішечок туди. …
  2. Якщо часу чекати немає, додайте ложечку будь-якої рослинної олії та акуратно розмішуйте з мастикою – через кілька хвилин вона стане м'якою і її можна буде використовувати.

Бітумна мастика застосовується для гідроізоляція бетонних конструкцій та дерев'яних поверхонь, елементів фундаменту, конструкцій, що заглиблюються в землю.. Інструменти та інвентар: для нанесення можна використовувати кисть, валик, шпатель. Можна наносити шляхом розпилення. Для розведення використати уайт-спірит.