Поради щодо кріплення солодощів до торта Якщо хочете, щоб декор був «стоячий», тоді використовуємо «опори»: ягоди, драже, цукерки, все те, на що «обкручуватиметься» печиво чи шоколадний декор. Плитку шоколаду можна трохи втопити в кремі, але також закріплюємо шоколадом і приховуємо невеликим декором.27 сент. 2023 р.
Дрібні деталі добре приклеюються до крему без додаткових дій. А ось з великими потрібна вправність. Якщо потрібно прикріпити велику фігурку на бічній поверхні торта, рекомендуємо використовувати дерев'яні шпажки. Закріпити їх у самій фігурці під час створення чи збирання, коли шоколад ще пластичний.
А щодо тортів, то тут найуніверсальніший спосіб кріплення ягід – на шоколад або глюкозний сироп (Він безбарвний). Ще більше ефекту ви досягнете, якщо зробите шоколадні патьоки на торті.
3 способи зберегти свіжість ягід на торті
- Покрити ягоди та розрізи нейтральним гелем;
- Желатин;
- медом.