Яка їжа має бути на весільному столі?

На закуску зазвичай подають морепродукти, м'ясну нарізку або сирну, а також свіжі овочі. В основному меню повинно бути кілька салатів: з м'ясом, з рибою, з куркою та овочеві. на столі повинні бути страви легкого – порційного вживання: тарталетки або профітролі з начинкою.

На початок весільного бенкету на столі вже повинні знаходитися асорті та порційні закуски. Також свої позиції мають зайняти мінеральна вода, соки, алкогольні напої. … Стандартний набір салатів виглядає так:

  • м'ясні (класичний "Цезар", теплі);
  • рибні;
  • овочеві («Грецька», овочева ікра-гриль).

Під час бенкету має бути мінімум 2 гарячих: одне загальне, інше індивідуальне. Якщо свято триватиме понад 7 годин, то можна додати ще одну гарячу страву (разом 3).

Стіл молодят повинен бути прикрашений у відповідність до його статусу. Зазвичай на ньому знаходиться ряд символічних аксесуарів. весільне шампанське, запалена під час спеціальної церемонії передачі домівки свічка, альбом для побажань від гостей та інші дрібниці.