Яке гаряче обрати на весілля?

Гарячого має бути два варіанти: м'ясо або курка та риба. Наприклад, це можуть бути стейк з риби або яловичини або курячий жульєн або відбивна. На гарнір добре підійде рис із овочами. У достатку мають бути прохолодні безалкогольні напої.

Гарячі закуски Перед подачею основних страв гості бувають дуже голодними. Становище врятують апетитні м'ясні конвертики та гарячі рулети, шпажки з рибою, міні-киші, млинці або гречані мішечки, запечені мідії. До гарячих закусок можна подати томатні, вершкові, ягідні чи винні соуси.

Під час бенкету має бути мінімум 2 гарячих: одне загальне, а інше індивідуальне. Якщо свято триватиме понад 7 годин, то можна додати ще одну гарячу страву (разом 3).

Серед них найбільш популярними є варіації фаршированих рулетів, різні фаршировані млинці, фрікаси. Замовляти велику кількість гарячих страв не варто. 100-200 гр. на одну людину більш ніж достатньо.