Яке меню зазвичай замовляють на весілля?

Просте меню для святкування весілля вдома

  • асорті з м'ясної нарізки;
  • сирна нарізка;
  • овочеве асорті;
  • мариновані гриби;
  • асорті з канапе;
  • оливки, маслини;
  • асорті із слабосоленої риби;
  • курячі крильця під сирним соусом;

Стандартний банкет на 2-4 години передбачає норму 400-600 г їжі одного гостя. Святковий бенкет від 4 до 6 годин (600-1200 г їжі на особу). Весільний банкет, банкет на ювілеї чи випускному зазвичай триває понад 6 годин, тому кількість їжі на людину планують понад 1200 р.

Стіл молодят повинен бути прикрашений у відповідність до його статусу. Зазвичай на ньому знаходиться ряд символічних аксесуарів. весільне шампанське, запалена під час спеціальної церемонії передачі домівки свічка, альбом для побажань від гостей та інші дрібниці.