Які бувають гарячі закуски у ресторанах?

Гарячі закуски Страви з м'яса, риби, птиці відносяться до гарячих закусок, якщо подаються без гарніру. До гарячих закусок російської кухні відносяться млинці з різноманітними начинками, що подаються з запалу, зі спеки, а також пироги, розстібки, м'ясні рулети. Гарячі закуски – неодмінний атрибут святкового столу.

Гарячі страви

  • Вирізка яловичини на грилі З соусом порто на млинці з булгуром та грибами.
  • Фланк-стейк З овочами гриль та соусом із чорного перцю.
  • Філе-міньйон з кукурудзою гриль.
  • Телятина, тушкована в томатному соусі.
  • Медальйони гриль з яловичини з овочевим гарніром.
  • Свинина на кістки гриль.
  • Рублений біфштекс.
  • Свинячі язички
  • Паштети
  • Риба заливна
  • Заливне
  • Канапе
  • Профітролі закусочні