Які бувають солодощі список?

Залежно від інгредієнтів, всі види кондитерських виробів поділяються на дві основні групи: цукристі (шоколад, мармелад, карамель, цукерки, халва, драже) та борошняні (печиво, пряники, торти, кекси, вафлі, тістечка).

Солодкі та солоні закуски

  • цукор, мед, варення (в т.ч.
  • нектари та сокові напої, прохолодні напої та інші солодкі напої (наприклад, квас, енергетичні напої, холодний чай, ароматизовані та вітамінізовані води);
  • шоколад, цукерки, інші солодощі (наприклад, халва, зефір тощо.

Щоб не помилитися з вибором меню, посуду та вин, важливо знати, які бувають солодощі. … Цукерки

  • шоколадними;
  • льодяниками (льодяники, карамель, монпансьє, лакричні цукерки);
  • марципановими;
  • грильяжними;
  • помадними;
  • праліновими;
  • збивними;
  • желейними;

— Якщо рахувати ринок загалом, то майже половина споживання кондитерських виробів припадає на борошняні види, де найпопулярнішими є солодке печиво та вафлі. На другому місці за популярністю вагові цукерки, включаючи так звані батончики.