Залежно від інгредієнтів, всі види кондитерських виробів поділяються на дві основні групи: цукристі (шоколад, мармелад, карамель, цукерки, халва, драже) та борошняні (печиво, пряники, торти, кекси, вафлі, тістечка).
Солодкі та солоні закуски
- цукор, мед, варення (в т.ч.
- нектари та сокові напої, прохолодні напої та інші солодкі напої (наприклад, квас, енергетичні напої, холодний чай, ароматизовані та вітамінізовані води);
- шоколад, цукерки, інші солодощі (наприклад, халва, зефір тощо.
Щоб не помилитися з вибором меню, посуду та вин, важливо знати, які бувають солодощі. … Цукерки
- шоколадними;
- льодяниками (льодяники, карамель, монпансьє, лакричні цукерки);
- марципановими;
- грильяжними;
- помадними;
- праліновими;
- збивними;
- желейними;
— Якщо рахувати ринок загалом, то майже половина споживання кондитерських виробів припадає на борошняні види, де найпопулярнішими є солодке печиво та вафлі. На другому місці за популярністю вагові цукерки, включаючи так звані батончики.