Які є кондитерські креми?

У виробництві борошняних кондитерських виробів використовують такі види кремів: вершкові, масляні, білкові, заварні та вершково-зметані.

Заварний крем Якою б не була основа крему, він, безумовно, є фаворитом у любителів кондитерських виробів із заварного та листкового тіста. Крем використовують для начинки еклерів, а також він є основою для інших, не менш смачних кремів – Пломбір і Шарлотт.

Які бувають види кремів для обличчя

  • Поживні креми Такі крему містять вітаміни, мікроелементи, кераміди. …
  • Зволожуючі креми Помилково вважати, що зволожуючий крем підходить лише для сухої шкіри. …
  • Антивікові креми
  • Тонізуючі креми
  • Пом'якшувальні креми
  • Креми для повік