Які квіти використовують у декорі?

До них відносяться: троянда (бутони і пелюстки), орхідея, календула, настурція, волошка, кульбаба, ромашка, конюшина, фіалка, братки, хризантема, маргаритка, акація, фуксія, гладіолус, лаванда, бузок,.

Вибирайте знайомі, перевірені джерела та теплиці. Іноді навіть у супермаркетах, на полицях із зеленню, зустрічаються квіти, які можна їсти. Уникайте квітів, вирощених у декоративних цілях, тому що вони не їстівні. Живі квіти для прикраси тортів мають бути свіжими.

Розмарин і чебрець. Ці пряні трави добре зберігаються, довго не в'януть, а купити їх можна практично у будь-якому супермаркеті. Розмарин відмінно підходить для зимового та новорічного декору, імітуючи хвойні гілки.