Які начинки застосовують для весільного торта?

Топ-5 начинок для весільного торта

  1. Збиті вершки з скибочками свіжих або консервованих фруктів та ягід. Доповнена бісквітними коржами, ця начинка – Найніжніша з можливих.
  2. Заварний крем. Він може поєднуватися з будь-яким видом коржів: листкові, пісочні, медові…
  3. Шоколадно-вершкова начинка. …
  4. Тірамісу. …
  5. Суфле та йогурти.

Фруктовий прошарок на ваш вибір: курага, чорнослив або полуниця.

  • Мус "Манго" Особливості: світлий бісквіт, топфіл манго.
  • Мус "Три шоколади" Особливості: шоколадний бісквіт, мус з трьома видами шоколаду.
  • Мус "Лісові ягоди" …
  • Мус "Полуниця з вершками" …
  • Мус "Соковита вишня"

Начинки для тортів

  • Праліне Фірмовий шоколадний бісквіт з додаванням чорного шоколаду, прошарований шоколадно-молочним мусом у поєднанні з прошарком горіхового праліне та вафельної крихти.
  • Чорничний мус У цієї начинки ніжний та делікатний смак. …
  • Мокко (кавова) …
  • Йогуртова …
  • Зметанна …
  • Тірамісу …
  • Тірамісу полунична.
  • Сирна