Найчастіше господині для оформлення випічки обирають чорний, молочний чи білий шоколад. Це не лише красиво, а й смачно. Для того щоб декорувати торт, переважно використовувати спеціальний кондитерський шоколад, який не містить какао-олії.
Кондитерський мішок/ кондитерський мішок з насадками багаторазовий/ кондитерський пакет/ насадки для кондитерського мішка/ кондитерське приладдя/ 24 насадки. Стрічка бордюрна для тортів 1 = Прикраса випічки, 100 см х 20 см, 1 предм. Універсальний шпатель кондитерський для тесту.
- Вафельні прикраси
- Мармелад та Безе
- Маршмеллоу та макаронс
- Мастика та айсинг
- Перекладні листи
- Харчове золото та срібло
- Посипання Вафельна крихта Дроблені горіхи Злаки Кокосова стружка Мікси Цукрові Шоколадні
- Цукрова пудра