На фуршет прийнято подавати холодні вишукані закуски. На такому заході ви не побачите супів чи м'ясного рагу. Гостю має бути зручно взяти кілька невеликих порцій їжі, покласти у свою тарілку та невимушено обідати, підтримуючи розмову. Зазвичай це їжа на один-два укуси.
ТОП-10 страв для фуршету
- Канапе Канапе – легка закуска схожа на мініатюрний «бутербродик», що складається з різних інгредієнтів, який у більшості варіантів можна, можливо відправляти до рота повністю. …
- Тарталетки.
- Рулетики.
- Тістечка …
- Сендвічі, бейгли та бутерброди.
- Сир, фрукти та ягоди.
- Свіжі овочі …
- Десерти
Особливість фуршетного меню великий вибір закусок, холодних і гарячих, різноманітні канапе на шпажках, тарталетки, рулетики, різного роду нарізки, а також профітролі, пудинги, муси з фруктів та ін..