Які продукти необхідні для фуршету?

На фуршет прийнято подавати холодні вишукані закуски. На такому заході ви не побачите супів чи м'ясного рагу. Гостю має бути зручно взяти кілька невеликих порцій їжі, покласти у свою тарілку та невимушено обідати, підтримуючи розмову. Зазвичай це їжа на один-два укуси.

ТОП-10 страв для фуршету

  • Канапе Канапе – легка закуска схожа на мініатюрний «бутербродик», що складається з різних інгредієнтів, який у більшості варіантів можна, можливо відправляти до рота повністю. …
  • Тарталетки.
  • Рулетики.
  • Тістечка …
  • Сендвічі, бейгли та бутерброди.
  • Сир, фрукти та ягоди.
  • Свіжі овочі …
  • Десерти

Особливість фуршетного меню великий вибір закусок, холодних і гарячих, різноманітні канапе на шпажках, тарталетки, рулетики, різного роду нарізки, а також профітролі, пудинги, муси з фруктів та ін..