Які салати замовити на весілля?

На бенкеті, присвяченому весіллю, подають гарячі страви, різноманітні закуски, салати, десерти та фрукти. Гарячі закуски краще не виставляти разом із холодними, а подавати порційно. У списку фаворитів — смажені креветки з лимонним соком і медальйони з баранини і телятини.

Найчастіше на весілля замовляють приблизно 3-4 види салатів: з м'ясом, рибою, морепродуктами та птицею. У розрахунок беруть у середньому 200 р. на одну людину. Що стосується холодних закусок, їх потрібно більше – не обійтися менше ніж 250 г.

На початок весільного бенкету на столі вже повинні знаходитися асорті та порційні закуски. Також свої позиції мають зайняти мінеральна вода, соки, алкогольні напої. … Стандартний набір салатів виглядає так:

  • м'ясні (класичний "Цезар", теплі);
  • рибні;
  • овочеві («Грецька», овочева ікра-гриль).