Солодкий стіл – це не просто частування, а й додатковий елемент декору, прикраса банкетного залу. … Це можуть бути:
- Шоколад
- Безе та зефір
- Капкейки, макаруни, тістечка різних форм
- • Свіжі фрукти або ягоди (полуниця, виноград, черешня)
- • Печиво та цукерки
- • …
- •
Весільне меню на людину
- салати – до 250 грам на людину;
- холодні закуски (нарізки м'яса та сиру, овочі) – до 400 грам/людина;
- гарячі закуски (жульєни, фаршировані баклажани та інше) – 100 г / людина;
- гаряча основна страва, м'ясо або риба – 250 грам, гарнір – 150 грам/людина;
Кенді-бар Незалежно від того, який формат для весільної урочистості був обраний, кенді-бар стане оригінальною та помітною деталлю свята. Candy-bar (у перекладі – «солодкий стіл») є витончено сервірованим фуршетним стіл, де присутні солодощі, фрукти, соки.