Які солодощі на весілля?

Солодкий стіл – це не просто частування, а й додатковий елемент декору, прикраса банкетного залу. … Це можуть бути:

  1. Шоколад
  2. Безе та зефір
  3. Капкейки, макаруни, тістечка різних форм
  4. • Свіжі фрукти або ягоди (полуниця, виноград, черешня)
  5. • Печиво та цукерки
  6. • …

Весільне меню на людину

  • салати – до 250 грам на людину;
  • холодні закуски (нарізки м'яса та сиру, овочі) – до 400 грам/людина;
  • гарячі закуски (жульєни, фаршировані баклажани та інше) – 100 г / людина;
  • гаряча основна страва, м'ясо або риба – 250 грам, гарнір – 150 грам/людина;

Кенді-бар Незалежно від того, який формат для весільної урочистості був обраний, кенді-бар стане оригінальною та помітною деталлю свята. Candy-bar (у перекладі – «солодкий стіл») є витончено сервірованим фуршетним стіл, де присутні солодощі, фрукти, соки.