Які страви мають бути на весільному столі?

Повинні бути представлені в однакових пропорціях м'ясні та рибні закуски, сирно-ковбасні нарізки, овочі, щоб гостям з різними смаковими уподобаннями було з чого вибирати. До початку весільного бенкету на столі вже повинні бути асорті та порційні закуски.

Стіл молодят повинен бути прикрашений у відповідність до його статусу. Зазвичай на ньому знаходиться ряд символічних аксесуарів. весільне шампанське, запалена під час спеціальної церемонії передачі домівки свічка, альбом для побажань від гостей та інші дрібниці.

Приклад меню для домашнього весілля:

  • Гарячі страви: шашлик курячий; стейки горбуші;
  • Салати: салат «Курочка ряба»; салат грецький";
  • Закуски: сальтисон; закуска з кабачків із сиром та часником; рулетики із шинки; брускетта з паштетом печінки.