Які страви подають на весіллі?

Закуски: фаршировані кільця кальмара; баклажанні рулетики із сиром; жульєни у профітролях; міні-бургери; бутерброди з в'яленим м'ясом і свіжих овочів. Нарізання: м'ясна тарілка; сирна тарілка. Порційні десерти: легкі йогуртові тістечка, тістечка з сиром, тістечка «Наполеон».

Стіл молодят повинен бути прикрашений у відповідність до його статусу. Зазвичай на ньому знаходиться ряд символічних аксесуарів. весільне шампанське, запалена під час спеціальної церемонії передачі домівки свічка, альбом для побажань від гостей та інші дрібниці.

Стандартний алгоритм подачі страв такий:

  • холодні та гострі овочеві або грибні закуски;
  • м'ясні салати та з морепродуктів;
  • заливне;
  • холодні м'ясні закуски;
  • гарячі закуски;
  • основне блюдо;
  • десерт.