Які страви входять до банкетного меню?

Стандартне бенкетне меню включає: гарячі страви: шашлик, рибні та м'ясні стейки; фрукти; десерти: торт, тістечка, цукерки, морозиво; напої.

Найпопулярніші гарячі страви для бенкету – печеня, запечена або фарширована птиця, запечена або смажена риба, шницелі, голубці, шашлики та кебаби, стейки. Як гарнір використовується картопляне пюре, овочі, рис.

Головні компоненти урочистого меню

  • фруктові асорті;
  • легкі салати;
  • різноманітність холодних закусок (м'ясні, рибні та сирні нарізки, канапе, млинці з ікрою та інші делікатеси);
  • гарячі закуски (рулети з різними начинками, бутерброди, фаршировані овочі, жульєни, хачапурі);