Яким ножем розрізати торт?

Способи нарізки тортів Незалежно від того, як ви вирішили нарізати торт, дотримуйтесь одного дуже важливого правила – використовуйте тільки гострий кухонний ніж (Добре підійде рибний або шефський).

Наші торти ми рекомендуємо нарізати довгим рибним ножем або звичайним шефським ножем.

Еластична структура добре піддається нарізці гострим лезом довгого ножа. Для тонкої нарізки найкраще підійде довгий ніж-пила. Такий спосіб нарізання основи на рівні коржі вимагає деякого вправлення. Ніж покладіть на стіл так, щоб він повністю спирався на ручку.

Гострий хлібний ніж – один із головних помічників кондитера. З його допомогою можна обережно розрізати бісквіти та інші види випічки. Для нарізки торта можна використовувати такий ніж. А можна скористатися коротшими гострими ножами.