Який крем для капкейків найкраще тримає форму?

Занадто довгий процес збивання. Ця помилка зазвичай переслідує новачків. Але принцип "чим довше, тим краще" при приготуванні крем-чизу не працює. Перезбитий крем стає нестабільним, розшаровується та не тримає форму.

Одноразові паперові капсули з посиленим краєм Вони ідеально підходять для капкейків, мафінів та міні-кексів. Величезним плюсом є те, що вони не потребують додаткової фіксації. Іншими словами, вам не доведеться купувати якісь додаткові цілісні форми.

Отже, перша помилка – це неправильно підібрані продукти. Склад крем-чизу зовсім невеликий: вершки або олія, вершковий сир та цукрова пудра. Для приготування крему на вершках підійдуть лише якісні 33%-35% вершки. Вершки меншої жирності не підійдуть – вони не зб'ються і крем не триматиме форму.