Який крем вибрати для весільного торта?

Топ-5 начинок для весільного торта

  • Збиті вершки з скибочками свіжих або консервованих фруктів та ягід. Доповнена бісквітними коржами, ця начинка – Найніжніша з можливих.
  • Заварний крем. Він може поєднуватися з будь-яким видом коржів: листкові, пісочні, медові…
  • Шоколадно-вершкова начинка. …
  • Тірамісу. …
  • Суфле та йогурти.

Безпрограшні варіанти начинок для ідеального весільного торта:

  • Легкий йогуртовий мус із прошарком із ягід.
  • Сметанний крем із шоколадною крихтою на повітряному шоколадно-вершковому бісквіті.
  • Ніжне сирне суфле зі шматочками фруктів.
  • Гармонія смаків сирного мусу та пюре з тропічних фруктів.

До таких кремів сміливо можна віднести шоколадний ганашПро його види я писала в статті «Шоколадний ганаш для торта», крем-чиз на олії або білково-масляний крем. Важливо! Торт обов'язково треба вирівнювати у два шари! Перший – чорновий і дуже тонкий, майже прозорий.