Топ-5 начинок для весільного торта
- Збиті вершки з скибочками свіжих або консервованих фруктів та ягід. Доповнена бісквітними коржами, ця начинка – Найніжніша з можливих.
- Заварний крем. Він може поєднуватися з будь-яким видом коржів: листкові, пісочні, медові…
- Шоколадно-вершкова начинка. …
- Тірамісу. …
- Суфле та йогурти.
Безпрограшні варіанти начинок для ідеального весільного торта:
- Легкий йогуртовий мус із прошарком із ягід.
- Сметанний крем із шоколадною крихтою на повітряному шоколадно-вершковому бісквіті.
- Ніжне сирне суфле зі шматочками фруктів.
- Гармонія смаків сирного мусу та пюре з тропічних фруктів.
До таких кремів сміливо можна віднести шоколадний ганашПро його види я писала в статті «Шоколадний ганаш для торта», крем-чиз на олії або білково-масляний крем. Важливо! Торт обов'язково треба вирівнювати у два шари! Перший – чорновий і дуже тонкий, майже прозорий.