Який крем використовують у тортах?

А коли стоїть питання, який крем краще використовувати для прикрашання торта, то відповідь однозначна. масляний. Він дуже стійкий, відмінно підходить для вирівнювання торта, створення кремових кольорів, а також шапочок на капкейках.16 березня. 2023 р.

15 кремів, які зроблять торт ніжним та смачним

  • Заварний крем з вершками …
  • Сирно-зметаний крем для торта
  • Вершково-сирний крем для торта
  • Простий сметанний крем для торта
  • Олійний крем зі згущеним молоком.
  • Сирно-олійний крем зі згущеним молоком.
  • Сметанний заварний крем для торта
  • Кефірний заварний крем для торта

У виробництві борошняних кондитерських виробів використовують такі види кремів: вершкові, масляні, білкові, заварні та вершково-зметані.

До таких кремів сміливо можна віднести шоколадний ганашПро його види я писала в статті «Шоколадний ганаш для торта», крем-чиз на олії або білково-масляний крем. Важливо! Торт обов'язково треба вирівнювати у два шари! Перший – чорновий і дуже тонкий, майже прозорий.