А коли стоїть питання, який крем краще використовувати для прикрашання торта, то відповідь однозначна. масляний. Він дуже стійкий, відмінно підходить для вирівнювання торта, створення кремових кольорів, а також шапочок на капкейках.16 березня. 2023 р.
15 кремів, які зроблять торт ніжним та смачним
- Заварний крем з вершками …
- Сирно-зметаний крем для торта …
- Вершково-сирний крем для торта …
- Простий сметанний крем для торта …
- Олійний крем зі згущеним молоком.
- Сирно-олійний крем зі згущеним молоком.
- Сметанний заварний крем для торта …
- Кефірний заварний крем для торта
У виробництві борошняних кондитерських виробів використовують такі види кремів: вершкові, масляні, білкові, заварні та вершково-зметані.
До таких кремів сміливо можна віднести шоколадний ганашПро його види я писала в статті «Шоколадний ганаш для торта», крем-чиз на олії або білково-масляний крем. Важливо! Торт обов'язково треба вирівнювати у два шари! Перший – чорновий і дуже тонкий, майже прозорий.