Горілка та вино – найбільш традиційні напої на весіллі. Якщо уподобання гостей погано відомі, краще зробити вибір на користь звичного для більшості алкоголю. Вибираючи вино, слід враховувати характер меню. До м'яса підійде червоне, а до риби, морепродуктів та птиці – біле вино.
Як правило, весілля та зустріч з молодятами починається з шампанського чи іншого ігристого вина. Воно стане ідеальним супутником і для того, щоб відзначити радісну подію в РАГСі. Для основної частини урочистостей — на аперитив — теж варто придбати шампанське чи ігристе.
Вибираючи міцне спиртне на весілля, намагайтеся дотримуватись пропорцій: 70% – складає горілка, 25% – коньяк, 5% – решта «на любителя». Пиво. Якщо раніше подавати цей пінний напій на весільному гулянні вважалося моветоном, то сьогодні ставлення рестораторів до нього змінилося.