Який смак у червоного оксамиту?

Що стосується смаку, то тут на багатьох чекає сюрприз — зовсім не очікуєш від цього яскравого червоного, справді оксамитового кольору легкого шоколадного післясмаку. Коржі буквально тануть у роті, поєднуючись із вершковим кремом із легкою кислинкою…4 сент. 2023 р.

1972 року American Cookery описує три рецепти торта «Червоний оксамит», що відрізняються використовуваною кількістю жиру та вершкового масла. У всіх використовується червоний харчовий барвник, але взаємодія кислого оцту та пахти, як правило, краще виявляє червоні антоціани в какао.

Вишуканий десерт, що складається з дуже яскравих коржів, що перешаровуються з контрастним білим кремом – це справжній шедевр класичної американської кухні, який відомий світу вже дуже давно.

Торт Червоний оксамит може гірчити через високий вміст барвника. Обов'язково потрібно пробувати крем перед використанням і стежити, щоб коржі були занадто темними. У багатьох виникає така проблема з тортом саме через барвник.