Який торт можна вкривати мастикою?

Покриття з мастики досить важке, найкраще воно лягає на міцну основу. Наприклад, фісташковий кекс, бісквітні, пісочні, медові або морквяні коржі з волоськими горіхами.14 ​​лип. 2023 р.

Повторю, якщо ви бажаєте приготувати торт, повністю покритий мастикою, варто віддати підібрати такий крем, як ганаш або олійний крем. Тоді ви точно можете бути впевнені, що мастика не потече і не сповзе з торта.

Перед тим, як обтягувати та прикрашати торт мастикою, його необхідно підготувати. Весь торт необхідно обмазати з усіх боків та зверху надійним стійким кремом, приготованим на основі вершкового масла.. Завдання даного крему полягає в тому, щоб згладити всі нерівності коржів та підготувати торт до обтяжки мастикою.

Незважаючи на те що мастика продукт їстівний, їсти її неприйнято. Вона є упаковкою, як коробка, що зберігає та прикрашає торт. Мастика на 90% складається з цукру, тому переб'є смак будь-якого торта.