Якою зеленню можна прикрашати десерти?

Розмарин і чебрець. Ці пряні трави добре зберігаються, довго не в'януть, а купити їх можна практично у будь-якому супермаркеті. Розмарин відмінно підходить для зимового та новорічного декору, імітуючи хвойні гілки.

Розмарин і чебрець – добре зберігаються, розмарин активно використовується в декорі тортів на «зимові» тематики, імітуючи хвойне листя (голки). Зараз ці прянощі можна легко знайти у будь-якому супермаркеті.

Торти зазвичай прикрашають зеленню, яку можна вживати і яка підходить для прикраси тортів за формою листа і смаку. Наприклад: листочки м'яти, базиліка, евкаліпта, розмприну. Деяка зелень (м'ята, базилік) дуже швидко в'яне, тому прикрашати такими листочками торт краще безпосередньо перед подачею.

Матеріали для прикраси десертів

  • Квітковий пилок Чи знаєте ви, що для прикраси десертів можна використовувати квітковий пилок? …
  • Ізомальт …
  • Велюровий шоколад.
  • Кольорові блискітки.
  • Готові цукрові фігури.
  • Цукрові посипання.
  • Харчові фломастери