Гаряче на фуршеті не подається — тільки закуски та десерти. Дуже важливо забезпечити різноманітність частування: повинні бути рибні, м'ясні, овочеві закуски, салати в міні-келихах або кошиках, десерти. Усього на фуршеті бажана присутність щонайменше 10 видів холодних закусок, 2-4 гарячих, 2-4 видів десертів.
Оформлення столу на фуршеті Весільні закуски зазвичай холодні. У меню включають різноманітні канапе, міні-рулети, бутерброди, крекери з паштетом, ікорні хлібці, м'ясні, овочеві та сирні тарілки, жульєн, мариновані корнішони, консервовані гриби, соуси, фрукти.
перелік речей, які можуть знадобитися
- Щоб поправити макіяж і зачіску: • Помада або блиск для губ • Пудра з дзеркалом • Консилер • Серветки, що матують …
- У загсі та на церемонії: • Паспорти • Обручки • Ручка • Клятви на папері …
- У разі форс-мажору: • Змінні туфлі • Антисептик • Заряджання
Весільні дрібниці – перелік:
- подушечки для кілець;
- келихи та прикраси до них;
- весільні рушники та сільнички;
- прикраси для весільного кортежу;
- скриньку для грошей;
- запрошення;
- розсадні картки;
- весільні бомбоньєрки;