на фуршет прийнято подавати холодні вишукані закуски. … Найпопулярніші частування фуршетного столу:
- канапе;
- пиріжки, круасани;
- шашлички;
- бутерброди;
- брускетта;
- тарталетки з начинкою;
- роли;
- нарізана випічка;
Мінімальний список декору та елементів сервірування, щоб організувати фуршет недорого:
- Вази з квітами
- Паперові серветки у серветницях
- Графіни, термоси
- Свічки/тематичний декор (опціонально за потребою)
- Скатертини
- Підставки під гарячі таці
- Контрастні тканинні серветки під плато із закусками
- Відерці для приладів
Фуршетне меню Особливість фуршетного меню великий вибір закусок, холодних і гарячих, різноманітні канапе на шпажках, тарталетки, рулетики, різного роду нарізки, а також профітролі, пудинги, муси з фруктів та ін..