Як правильно організувати фуршет вдома?

на фуршет прийнято подавати холодні вишукані закуски. … Найпопулярніші частування фуршетного столу:

  • канапе;
  • пиріжки, круасани;
  • шашлички;
  • бутерброди;
  • брускетта;
  • тарталетки з начинкою;
  • роли;
  • нарізана випічка;

Мінімальний список декору та елементів сервірування, щоб організувати фуршет недорого:

  1. Вази з квітами
  2. Паперові серветки у серветницях
  3. Графіни, термоси
  4. Свічки/тематичний декор (опціонально за потребою)
  5. Скатертини
  6. Підставки під гарячі таці
  7. Контрастні тканинні серветки під плато із закусками
  8. Відерці для приладів

Фуршетне меню Особливість фуршетного меню великий вибір закусок, холодних і гарячих, різноманітні канапе на шпажках, тарталетки, рулетики, різного роду нарізки, а також профітролі, пудинги, муси з фруктів та ін..